Опції зарахування

Курс "Методи наукових досліджень, інноваційна діяльність" призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 "Геодезія та землеустрій". У курсі передбачено вивчення наступних теоретичних і практичних питань: 1. Загальні уявлення про кваліфікаційну роботу магістра. 2. Аналіз проблемних завдань наукового дослідження. 3. Теоретичні наукові дослідження. 4. Інноваційні методи моделювання та планування наукових досліджень. 5. Техніка та обладнання для наукових досліджень. 6. Підготовка та виконання експерименту. 7. Узагальнення та обробка результатів експерименту. 8. Реалізація результатів наукового дослідження. 9. Планування дослідницького та інноваційного завдання. 10. Формулювання висновків за результатами дослідницького та інноваційного завдання. 
Основні завдання дисципліни:
– формування сукупності знань, умінь та уявлень щодо теоретичних та експериментальних методів наукових досліджень і інноваційної діяльності у галузі геодезії і землеустрою;
– набуття студентами навичок самостійної технічної творчості, системного аналізу техніко-економічних проблем, уміння знаходити ефективні рішення;
– реалізація творчого потенціалу майбутніх інженерних і наукових кадрів, а також у перебудові і підвищенні ефективності їхньої роботи.

Розробники курсу: доцент кафедри ПДГіЗ, канд. техн. наук Фоменко Г.Р., та доцент кафедри ПДГіЗ, канд. техн. наук Саркісян Г.С.


Сертифікат ДКР:

немає

Оценка курса: 5.0(2)
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.