Опції зарахування

Курс-ресурс «Стилістика англійської мови» автора Саєнко Н.В. призначено для студентів 2 курсу, які навчаються за спеціальністю 035.10 Філологія (прикладна лінгвістика).

Метою викладання курсу є ознайомлення студентів з сучасними уявленнями про стилістичні ресурси та функціонально-стильову систему англійської мови, поглиблення розуміння здобувачів вищої освіти щодо багатства та різноманітності стилістичних засобів в англійській мові, сприяння оволодінню студентами стилістичними нормами англійської мови, розвиток умінь впізнавати, аналізувати та інтерпретувати стилістичні явища, бачити взаємозв’язок усіх виразних засобів та стилістичних прийомів, які використовуються авторами творів різних жанрів, розглядати текст у єдності форми та змісту.

Курс складається з 16 розділів, матеріал яких передбачає знайомство студентів з особливості використання стилістичних засобів відповідно до мети, умов і цільової настанови спілкування та формування умінь аналізувати та інтерпретувати тексти різної функціонально-стильової і жанрової приналежності на основі знання лінгвостилістичної системи англійської мови.



Сертифікат ДКР:

немає

Самореєстрація (Студент)