Опції зарахування

Курс-ресурс «Практичний курс англійської мови», аспект – усна практика, автора Саєнко Н.В. розрахований на студентів другого курсу денної форми навчання за спеціальністю 035 Філологія, спеціалізація 035.10 Прикладна лінгвістика. Запропонований курс є подальшим кроком на шляху створення навчальних матеріалів для студентів вищих навчальних закладів у зв'язку з інтеграцією української освіти до загальноєвропейської.

Курс призначений для вдосконалення навичок усного мовлення незалежних мовців рівнів В2 згідно із «Загальноєвропейськими Рекомендаціями щодо мовної освіти, вивчення, викладання, оцінювання». Тематика курсу охоплює 15 розділів, що стосуються людини та її оточення.

Після опрацювання практичного курсу англійської мови студенти мають знати базовий лексичний матеріал за вказаними темами з усної практики та вільно користуватися ним у різних видах мовленнєвої діяльності.Кожний урок складається з двох частин – базовий словник та вправи на його опрацювання. Вправи другого розділу актуалізують попередні знання студентів, сприяють розвитку критичного мислення, дозволяють ефективно користуватись мовою в повсякденному спілкуванні та діловому мовленні.

Сертифікат ДКР:

немає

Самореєстрація (Студент)