Опції зарахування

     Практичний курс англійської мови, аспект – усна практика, автора Птушки А.С. розрахований на студентів денної форми навчання за спеціальністю 035 філологія, спеціалізація 035.10 прикладна лінгвістика. Даний курс є подальшим кроком на шляху створення навчальних матеріалів для студентів вищих навчальних закладів у зв'язку з інтеграцією української освіти до загальноєвропейської.
     Курс призначений для вдосконалення навичок усного мовлення незалежних мовців рівнів В2–С1, згідно із «Загальноєвропейськими Рекомендаціями щодо мовної освіти, вивчення, викладання, оцінювання». Тематика курсу входить до блоку «Людина та її оточення»: 1) Здоровий спосіб життя; 2) Активний відпочинок; 3) Їжа; 4) Крамниці.
     Після опрацювання практичного курсу англійської мови студенти мають знати базовий  лексичний матеріал за вказаними темами з усної практики та вільно користовуватися ним у різних видах мовленнєвої діяльності.
     Кожний урок складається з двох частин – Basic Vocabulary та Vocabulary in Context. Перша частина (Basic Vocabulary) призначена для введення та попереднього опрацювання тематичної лексики. Лексичні одиниці (ЛО) семантизуються безперекладним шляхом за допомогою наочності, тлумачення та контексту. Для закріплення ЛО на цьому етапі застосовуються умовно-комунікативні вправи та вправи на переклад. Друга частина (Vocabulary in Context) містить тематичний текст і вправи для розвитку лексичних навичок та формування мовленнєвих умінь − мовлення, читання, письма. В кожному розділі подаються англійські прислів’я, дібрані за тематичним принципом. Вправи другого розділу актуалізують попередні знання студентів, сприяють розвитку критичного мислення, дозволяють ефективно користуватись мовою в повсякденному спілкуванні та діловому мовленні.

Сертифікат ДКР:

badgeлютий 2024

Самореєстрація (Студент)