Опції зарахування

Курс-ресурс «Теорія і практика міжкультурної комунікації» автора Саєнко Н.В. призначено для студентів 2 курсу, які навчаються за спеціальністю 035.10 Філологія (прикладна лінгвістика).

Метою курсу є систематизований виклад основних проблем і тем міжкультурної комунікації, який забезпечує розвиток культурної сприйнятливості і здібності до правильної інтерпретації конкретних проявів комунікативної поведінки в різних культурах; формування практичних навичок і умінь у спілкуванні з представниками інших культур. 

Курс складається з 16 розділів, матеріал яких передбачає знайомство студентів з особливостями вербальної, паравербальної, невербальної комунікації, традиціями народів світу, культурними основами взаємодії країн; забезпечує адаптацію до різних цінностей у ситуації співіснування культур; вчить взаємодіяти з людьми різних традицій, вступати до діалогу культур, толерантно ставитися до представників будь-якої нації та релігії, розв’язувати міжетнічні конфлікти.

Кожний розділ складається із словника до теми, тексту і серії лексичних та комунікативних завдань, що дозволяють порівнювати різні культури, навчають студентів розуміти майбутніх партнерів з комунікації і досягати поставлених цілей і результатів.


Сертифікат ДКР:

немає

Самореєстрація (Студент)