Опції зарахування

Мета: підготовка фахівців в галузі застосування сучасних засобів проектування та геометричного комп’ютерного моделювання об’єктів і процесів, що їм відповідають зі сформованим комплексу знань, умінь та навичок, загальних і спеціальних компетенцій для застосування в професійній діяльності у сфері хімічних технологій та інженерії в галузі будівництва. Здатність розв'язувати спеціалізовані задачі та практичні проблеми. Особливо цінним є надбання навичок застосування геометричного моделювання під час розв’язання просторових задач, а також просторового уявлення як особливої якості.
Обсяг освітнього компоненту складає – 4 кредита (120 годин),  з них: 16 годин – лекційних занять, 32 години – практичних занять, 42 години – самостійної роботи студента та 30 годин – підготовка та складання екзамену.
Очікувані результати:
Розробляти і реалізовувати проекти, що стосуються технологій та обладнання хімічних виробництв, беручі до уваги цілі, ресурси, наявні обмеження, соціальні та економічні аспекти та ризики.  
Використовувати сучасні обчислювальну техніку, спеціалізоване програмне забезпечення та інформаційні технології для розв’язання складних задач і практичних проблем у галузі хімічної інженерії, зокрема, для розрахунків устаткування і процесів хімічних виробництв.
Здійснювати техніко-економічне обґрунтування хімічного виробництва, володіти методами удосконалення технологічного процесу, розуміти теоретичні та практичні підходи до створення та керування виробництвом.
Сертифікат ДКР:

бейджберезень 2024

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.