Опції зарахування

Курс "Прогресивні методи організації, планування та управління у дорожньому будівництві" призначений для здобувачів спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія".  Курс розрахований на здобувачів, які навчаються за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня "Автомобільні дороги та аеродроми".

В курсі розкрито основні прогресивні методи організації, планування та управління у дорожньому будівництві. Їх застосування дозволить здійснювати будівництво автомобільної дороги у встановлені терміни з необхідним рівнем якості та з максимальною ефективністю використання ресурсів, потрібних для будівництва. 

Метою вивчення курсу є підготовка фахівців в дорожній галузі для виконання професійних задач щодо застосування прогресивних методів з організації, планування та управління дорожнім будівництвом.

Головну увагу приділено наступним темам: проєктний підхід до організації, планування та управління у дорожньому будівництві; організація комплексного управління якістю в проєктах дорожнього будівництва; контролінг як підґрунтя координації управління проєктами дорожнього будівництва; технічне нормування як вихідний метод управлінського обліку проєкту дорожнього будівництва; економіко-математичні методи в управлінні дорожнім будівництвом. .

Автори матеріалів курсу: к.е.н., доц. Догадайло Я.В. ;  к.т.н., проф. Кіяшко І.В. 

Розробник курсу: к.е.н., доц. Догадайло Я.В.

Сертифікат ДКР:

немає

Оценка курса: 5.0(5)
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.