Опції зарахування

Мета: є підготовка фахівців в галузі застосування сучасних засобів проектування та геометричного комп’ютерного моделювання об’єктів машинобудування і процесів, що їм відповідають. Однією з складових частин процесу проектування та конструювання деталей та вузлів виробів є розробка конструкторської документації, у тому числі й креслеників. Особливо цінним є надбання навичок застосування геометричного моделювання під час розв’язання просторових задач, а також просторового уявлення як особливої якості.
Загальний обсяг освітнього компоненту складає – 4 кредита (120 годин),  з них: 48 години – практичних занять, 72 години – самостійної роботи студента.
Очікувані результати:
Знати і розуміти заходи по відновленню та збільшенню експлуатаційного ресурсу деталей машин, зварних з’єднань та різних конструкцій. Застосовувати навички складання звітів за результатами експериментально-дослідних робіт, підготовки науково-технічних публікацій, доповідей та презентацій. Застосовувати вітчизняні та міжнародні нормативні документи при виконанні науковотехнічних задач розробки, виготовлення, випробування та застосування ефективних технологій виготовлення виробів із конкретних матеріалів. Мати судження стосовно, моделювання, розробки і використання програм та проведення досліджень матеріалів, напівфабрикатів та виробів.
Сертифікат ДКР:

немає

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.