Опції зарахування

Мета: є підготовка фахівців в галузі застосування сучасних засобів проектування та геометричного комп’ютерного моделювання об’єктів машинобудування і процесів, що їм відповідають. Однією з складових частин процесу проектування та конструювання деталей та вузлів виробів є розробка конструкторської документації, у тому числі й креслеників. Особливо цінним є надбання навичок застосування геометричного моделювання під час розв’язання просторових задач, а також просторового уявлення як особливої якості.
Загальний обсяг освітнього компоненту складає – 4 кредита (120 годин),  з них: 48 години – практичних занять, 72 години – самостійної роботи студента.
Очікувані результати:
формування знань, вмінь та навичок оформлення конструкторської документації, креслеників та зображень різного призначення, розв’язання інженерно-геометричних задач, розвиток здібностей до просторового уявлення, оволодіння методами відображень на площині просторових об’єктів, розвиток умінь і навичок виконання та читання креслеників згідно умовам ЄСКД, ДСТУ а також вміння створювати просторові моделі деталей і механізмів та їх кресленики засобами програмного забезпечення комп’ютерної графіки. Розвинути і закріпити логічне і творче інженерне мислення.
Сертифікат ДКР:

бейджберезень 2024

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.