Опції зарахування

Навчальна дисципліна «Управлінське консультування» належить до циклу  вибіркових дисциплін професійної підготовки магістрів. В ній розглядаються як теоретичні основи консультування, так і конкретні прийоми, характерні для різних етапів консультаційного проєкту, а також сучасні методи вирішення проблем.

Вивчення дисципліни направлено на поглиблення і закріплення отриманих студентами фундаментальних знань із загальнопрофесійних дис­циплін навчального плану, а також на формування певних компетентностей, які дозволять самостійно здійснювати організаційну діагностику, розробляти плани впровадження інноваційних змін і оптимально розподіляти ролі і функції, як консультантів, так і керівництва організацій на кожному етапі консультаційного процесу. При вивченні дисципліни студенти виконують практичні завдання, що моделюють діяльність консультанта.

Метою вивчення дисципліни є формування у магістрів навиків і умінь самостійно здійснювати організаційну діагностику, розробляти плани впровадження інноваційних змін і вірно розподіляти ролі і функції як консультантів, так і керівництва організацій, або персоналу на кожному етапі консультаційного процесу.

Предмет: загальні закономірності, принципи формування, функціонування та розвитку системи управлінського консультування, управлінські відносини.

Основними завданнями вивчення навчальної дисципліни є: узагальнення теоретичних засад у сфері управлінського консультування, розуміння основних тенденцій та напрямів їх еволюції; визначення суті, законів, принципів і механізмів консалтингу; оволодіння основами методології, технологіями та процедурами менеджменту; набуття навичок розроблення та впровадження заходів із забезпечення результативної та ефективної діяльності суб'єктів консалтингу.



Сертифікат ДКР:

бейджберезень 2024

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.