Опції зарахування

Навчальна дисципліна "Охорона праці" складается: 3,0 кредитів /90 год.; Лк-16; Пз-16; СРС-58. Підсумковий контроль - залік. 
Предметом вивчення навчальної дисципліни "Охорона праці" є аналіз негативного впливу різного роду небезпек на життя та здоров'я людини, а також методів, засобів і заходів захисту від них; правові та організаційні питання основ охорони праці, основи виробничої санітарії та гігієни, основи безпеки виробничих процесів, пожежна безпека.
Метою викладання навчальної дисципліни є надання знань, умінь, здатностей для здійснення ефективної професійної діяльності шляхом забезпечення оптимального управління охороною праці на підприємствах (об’єктах господарської, економічної та науково-освітньої діяльності), формування у студентів відповідальності за особисту та колективну безпеку і усвідомлення необхідності обов’язкового виконання в повному обсязі всіх заходів гарантування безпеки праці на робочих місцях.
Завданнями вивчення навчальної дисципліни є набуття студентами знань, умінь і здатностей ефективно вирішувати завдання професійної діяльності з обов’язковим урахуванням вимог охорони праці та гарантуванням збереження життя, здоров’я та працездатності працівників у різних сферах професійної діяльності.
Інформаційний обсяг навчальної дисципліни: Тема 1. Вступ. Загальні питання охорони праці; Тема 2. Навчання з питань охорони праці; Тема 3. Профілактика травматизму та професійних захворювань; Тема 4. Основи фізіології та гігієни праці; Тема 5. Освітлення виробничих приміщень;Тема 6. Шум, ультразвук, інфразвук; Тема 7. Вібрація: джерела, класифікація, характеристики; Тема 8. Електро та пожежна безпека.

Сертифікат ДКР:

немає

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.