Опції зарахування

Курс представлений для магістрантів зі спеціальністю 192 "будівництво та цивільна інженері" за освітньою програмою " Мости та транспортні тунелі"


Курс представлений для здобувачів  ступеня магістр за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженері" за освітньою програмою " Мости та транспортні тунелі"
Семестр: І семестр - результатом є залік
Особливості курсу: виконання індивідуальних  творчих завдань за темами згідно напрямку у науковому гуртку випускаючої  кафедри; 
Обсяг курсу: 3,0 кредитів ЄКТС (90 годин), в тому числі лекції – 16 год., практичні заняття – 16 год., самостійна робота студентів – 58 год.
Мета вивчення навчальної  дисципліни  - формування комплексу знань, вмінь та уявлень про наукову діяльність в області мостобудування, тунелебудування та інженерних споруд, їх геометричних характеристик, методів розрахунку, проектування, реконструкції та експлуатації. Вивчення закономірностей методик та організації науково-дослідної діяльності та принципів використання цих закономірностей в конкретних умовах.
Компетентності, яких набуває здобувач:

Загальні компетентності:
-        Здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу.
-        Знання та розуміння предметної області та професійної діяльності.
-        Здатність використовувати інформаційні та комунікаційні технології.
-       Здатність до пошуку, оброблення та аналізу інформації з різних джерел
Фахові компетентності:
-       Здатність організовувати роботу відповідно до вимог безпеки життєдіяльності й охорони праці. Здатність до оцінки ризиків, їх можливих наслідків на етапах життєвого циклу мостових і тунельних споруд, до аналізу дефектів, що виникають при експлуатації інженерних споруд. Вміння приймати рішення з запобігання негативних наслідків таких ризиків.
-       Здатність аргументувати вибір методів розв’язування спеціалізованих  задач, аналітично  оцінювати отримані результати.
 Здатність виконувати технічний контроль, нагляд при будівництві, ремонті та реконструкції мостів і тунелів.

Сертифікат ДКР:

немає

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.