Опції зарахування

Метою дисципліни є ознайомлення здобувачів з сучасним станом розвитку комп'ютерної техніки, роллю; прищеплення стійких навичок ефективного застосування сучасних інформаційних технологій та використання прикладного програмного забезпечення для рішення різноманітних науково-прикладних задач за фахом.

Основними завданнями вивчення навчальної дисципліни є: формування у студентів системи знань, вмінь та уявлень про призначенням та можливостями сучасних інформаційних технологій, формування навичок ефективного застосування сучасних інформаційних технологій та використання прикладного програмного забезпечення для рішення різноманітних науково-прикладних задач за фахом.
Дисципліна вивчається на першому курсі першого семестру.

Передумови для вивчення освітнього компоненту: є шкільний курс «Інформатика».

Результати навчання відповідно до освітньої програми:

Вміти застосовувати сучасні інформаційні технології та мати навички розробляти алгоритми та комп’ютерні програми з використанням мов високого рівня та технологій об’єктно-орієнтованого програмування, створювати бази даних та використовувати інтернет-ресурси.

 Вміти використовувати різноманітне спеціалізоване програмне забезпечення для розв’язування типових інженерних задач у галузі автоматизації, зокрема, математичного моделювання, автоматизованого проектування, керування базами даних, методів комп’ютерної графіки.
Автор курсу Філь Наталія Юріївна, к.т.н., доцент кафедри АКІТ.
web-сторінка
E-mail: fil_nu@i.ua



Сертифікат ДКР:

немає

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.