Опції зарахування

Метою є формування у у студентів системи знань, вмінь та уявлень щодо предметної області освітньої програми: розрахунок робочого процесу, а також окремих деталей, механізмів і систем ДВЗ.

Предмет: підготовка студентів до творчої інженерної діяльності в галузі проектування, будування, збирання та дослідження ДВЗ.

Основними завданнями вивчення навчальної дисципліни є:

- формування у здобувача вищої освіти знань про теоретичні основи роботи теплових двигунів, існуючі та перспективні схеми двигунів внутрішнього згорання, конструкцію двигунів внутрішнього згоряння, роботу і принцип дії механізмів та систем двигунів, методологію моделювання робочих процесів.

- формування вмінь творчо користуватися технічною літературою, довідниками та нормативними документами, організовувати теоретичні та експериментальні дослідження двигунів, обґрунтовувати вибір типів та моделей двигунів внутрішнього згоряння для АТЗ відповідно до призначення та умов їх експлуатації, використовувати теоретичні знання в процесі діагностування та обслуговування автомобільних двигунів.

Курс розраховано на студентів першого рівня вищої освіти автомобільного факультету.


Сертифікат ДКР:

немає

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.